Верига магазини

Инструменти от извора!

 

Верига магазини PROFEL е франчайзингова търговска верига, в чийто обекти клентите могат да намерят над 20 000 артикула и да направят най-подходящ избор с помощта на специално обучените продавач-консултанти.

Търговските обекти от франчайзингова верига PROFEL са оборудвани със стелажи, проектирани персонално за всеки търговски обект.Търговски борси и магазини с марка PROFEL развиват успешна дейност в София, Варна, Пловдив, Кюстендил, Видин, Хасково и т.н. Нашата мисия е с основен приоритет удоволетворяване на растящите потребителски изисквания.

В магазини PROFEL се пазарува с удоволствие. С предлаганите продукти всеки домашен майстор може да придобие самочувствие на професионалист, а трудът на професионалистите ще бъде качествен и ефективен!

Постигнатите резултати, удовлетвореността на клиентите и придобитата опитност дадоха основания за разширяване на франчайзинговия проект с разкриване на търговски обекти PROFEL и в съседни държави. Участията в международни изложения покават, че имаме основания да си поставим следващата цел- изграждане на международна франчайзингова верига PROFEL.

Адреси на Магазини PROFEL, може да намерите тук.