ЕВРОБИЛД ООД е създадена през 1992 година, като фирма работеща в областта на търговията със строителни материали. През всичките тези години успяхме да се развием и наложим, като един от  лидерите в бранша на територията на Кюстендилска област.

В нашата верига от магазини може да намерите разнообразие от над 35 000 артикула. На 28.02.2009 врати отвори четвъртия обект на фирма“ЕВРОБИЛД„, който е и първият СТРОИТЕЛЕН ХИПЕРМАРКЕТ в Кюстендилска област под търговската маркаPROFEL“.

В него може да намерите всичко, от което се нуждаете – от строителството до ремонта на вашия дом – на изключително достъпни цени , които не отстъпват място на качеството – бои, лакове, силикони, разредители, силиконови и силикатни мазилки, тониране на латекси, мазилки, ел.материали, осветителни тела, машини и инструменти, В и К части и консумативи, фаянс, теракота и гранитогрес, железария, обков, хидро и топлоизолации, груби строителни материали.

Постарали сме се да осигурим максимален комфорт на нашите клиенти, като за целта СТРОИТЕЛЕН ХИПЕРМАРКЕТ „PROFEL“ разполага с голям паркинг и КАФЕ.

Изключително много държим и на доброто обслужване и затова екипът ни се състои изцяло от професионалисти, които могат да задоволят и най-изисканият вкус, затова ненапразно слогана на „ЕВРОБИЛД“ е „ЕВРОПЕЙСКА ВИЗИЯ ЗА ВАШИЯ ДОМ“!

Допълнителни смимки може да намерите тук.

През всичките тези години, много хора ни се довериха – доверете ни се и ВИЕ .

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС !!!